Matmeny

(utekjøkkenet åpningstider kl. 16:00 - 21:30)
Tartar av norsk tunfisk
estragonmajones, bygg og syltet hvit asparges
215,-
Fisk, egg, sennep, selleri, bygg
Tomatcarpaccio med burrata
røkte mandler og ramsløk
195,-
Melk, mandel
Dampede blåskjell
sitronsaus, persille og brød
345,-
bløtdyr, melk
Ravioli
fylt med purreløk og solsikkekjerner, parmesan og gulrotsaus
355,-
egg, melk, hvete
Grillet breiflabb
nykål. poteter og ramsløksaus
425,-
fisk, melk
Andeconfit fra Holte gård
sellerikrem, nykål og kyllingsjy
425,-
melk, selleri
Grillet entrecôte
nypoteter, tomat og paprikasaus
485,-
melk

dessert
Hylleblomstmousse med rabarbrakompott og karamellisert hvit sjokolade
155,-
melk, egg
NEDRE FOSS HAGEN
TRE- OG FIRERETTERS
*Tartar av norsk tunfisk
estragonmajones, bygg og syltet hvit asparges
Fisk, egg, sennep, selleri og bygg
*Tomatcarpaccio
burrata, røkte mandler og ramsløk
Melk og mandel
*Andeconfit fra Holte gård
sellerikrem, nykål og kyllingsjy
melk og selleri
*Hylleblomstmousse
rabarbrakompott og karamellisert hvit sjokolade
Melk og egg
*3-retter 745,- (uten Tomatcarpaccio)
4-retter 845,-