Meny
- A La Carte
- 4-Retters
- Brunsj
- Lunsj
Serveres fra 16.30 i restauranten
Østers naturell - mignonette og sitron
1 stk 45,-/ 6 stk 200,- Bløtdyr
Hjemmelaget Coppa 50 gr
155,-Tartar - sølvløk, solsikkekjerner og ramsløkmajones
195,-Egg og sennep
Vongoleskjell - speket svinekjake og hvitvin
215,-Bløtdyr og melk
Buratta - norske tomater og salt sitron
165,-Melk
Grønne asparges - nyr, espelette og purreløksolje
195,-Melk
HOVEDRETTER
Grillet nykål - Fermentert nepe, røkt smørsaus og pepperknoll
265,-Melk
Pannestekt piggvar - skalldyrravioli og gressløksaus
365,-Fisk, skalldyr, gluten og melk
Grillet kveite - auberginepuré, ramsløk og syltet asparges
345,-Fisk og melk
Ytrefilet av okse - nykål, bakt løk og peppersjy
385,-Melk
Smørflyndre meunier - grillet sitron, salat og brunet smør
395,-Fisk og egg
DESSERT
Sitronmousse - bringebør og lakrisis
135,-Melk og egg
Bergamottmousse - hvit sjokoladegnache, yuzugelé og yoghurtis
145,-Melk, egg og hasselnøtt
Pasjonsfruktmousse - sjokolade- og kokosbunn
135,-Vegansk
Gårdens utvalg av oster
175,-Hvete, rug og laktose
Serveres fra 16.30 i restauranten
Serveres fra 16.30 i restauranten
Grønne asparges
Nyr, espelette og purreløksolje
Grillet kveite
Auberginepuré, ramsløk og brunet smør
Ytrefilet av okse
Nykål, bakt løk og peppersjy
Sitronmousse
Bringebær og lakrisis
Kr. 695,-
Serveres frem til 16.00 i restauranten
* Dette er kun et eksempel. Menyen varierer og skiftes hver uke.
Brød og smør
hvete og melk
Speltrisotto med skalldyr og saffran
Spelt, skalldyr, fisk og melk
Friterte torsketunger med estragonmajones
Egg, hvete og sennep
Rugbrødtoast med eggekrem og fenalår
Rug, egg og melk
Roastbeef med remoulade og hjemmesyltet agurk
Egg og sennep
Saltbakte rødbeter med jordskokkskum og kjerner
Grilla gulrøtter med spisskummin og pistasjedressing
Pistasje
Inkluderer dessert og kaffe
Kr. 395,-/per person
Serveres frem til 16.00 i restauranten
Østers
45,- per stk, 6 for 200,-Løksuppe med gratinert chevretoast
175,-Melk og hvete
Tartar av storfe - ramsløk, solsikkekjerner og fries
215,-Egg og sennep
Burrata - norske tomater, surdeigsbrød og saltet sitron
195,-Hvete og melk
Nedre Foss Gårds brunsj
395,-Inkludert kaffe og dessert