A La Carte

mandag-fredag kl. 16:30-21:30*
Lørdag kl. 17:00-21:30*
søndag kl.16:30-20:00*
* Kjøkkenet stenger

- FORRETT -

ØSTERS NATURELL
Sitron og mignonette
1 stk. 50,- / 6 stk. 250,-
lettstekt vågehval
norsk mais, selleri og estragon
215,-
egg
safranrisotto
grillet blekksprut
245,-
bløtdyr, fisk, melk
kantarellkrem
plommer, rug og syltet sopp
195,-
Melk, rug
pelle janzon
oksecarpaccio, brioche og Kalix løyrom
325,-
egg, fisk, hvete, melk

- hovedretT -

bakt blomkål
Syltet gulrot, grillet squash og pinjekjernevinaigrette
325,-
GRILLET STEINBIT
Bakt gulrot, dill og strandkrabbesaus
385,-
Fisk, melk, skalldyr
PANNESTEKT PIGGVAR
Skogsopp, fersk pasta og pepperknollost
455,-
Egg, fisk, hvete, melk
LAM FRA VIKJA
Gresskarpure, skogsopp, brissel og plommesjy
425,-
melk
STEKT RYPEBRYST
Potetpure, tyttebær og gravet andehjerte
425,-
melk

- ost og dessert-

Norske epler
Hvit sjokolademousse, kardemomme og marengs
145,-
egg, melk
hylleblomstmousse
aprikosgelé, pistasjkrem og mascarpone- og vaniljesorbet
155,-
Melk, egg, pistasj
plommekompott
vegansk vaniljekrem og  sjokolade
135,-
"baba au rhum"
Plantation rum og Créme chantilly
135,-
sjokoladefondant
steinsoppkaramell og vaniljeis
155,-
egg, hvete, melk
Gårdens oster
serveres med hjemmelaget knekkebrød og marmelade
240,-
melk