A La Carte
mandag-fredag kl. 16:30-21:30*
Lørdag kl. 17:00-21:30*
søndag kl.16:30-20:00*
* Kjøkkenet stenger
- FORRETT -
ØSTERS NATURELL
Sitron og mignonette
1 stk. 50,- / 6 stk. 250,-
kantarellkrem
plommer, mais og rug
205,-
egg, melk, rug, hvete
GRESSKARRISOTTO
Halloumi fra Skarrbo gård og pekannøtter
235,-
Melk, pekannøtter
KASTANJESUPPE
Stekte kamskjell og skogsopp
290,-
Melk, bløtdyr
oksetartar
Kapers, gresskarkjerner og tomatvinaigrette
215,-
egg, sennep
- hovedretT -
BAKT BLOMKÅL
Rug, solsikkekjerner og skogsoppsaus
355,-
Melk, rug, hvete
pannestekt hiramasa
bakt gulrot, solsikke og gulrotsaus
435,-
fisk, melk
pannestekt skatevinge
brunet smør, kapers, salat
395,-
fisk, melk
SIDERMARINERT SVINEFILET FRA HAUGEN GÅRD
Persllerotpuré, syltet eple og skogsoppsaus
445,-
melk
GRILLET OKSE YTREFILET
jordskokkgrateng, hjertesalat og Bordelaisesaus
465,-
melk
- ost og dessert-
RØMMEMOUSSE
Kjekssmuler og blåbærsorbet
155,-
egg, melk, hvete
KARAMELLISERT HVIT SJOKOLADEMOUSSE
Tindvesorbet
165,-
egg, melk, mandel
SJOKOLADEKREM
Joconde, rista hasselnøtter og hasselnøttis
155,-
Hasselnøtter
GULROTKAKE
Pekannøtter og kryddeepleis
165,-
Melk, hvete, pekannøtter, egg
SOUFFLE
Eplekompott og vaniljeis
195,-
Hasselnøtter
Gårdens oster
serveres med hjemmelaget knekkebrød og marmelade
240,-
melk