A La Carte

mandag-fredag kl. 16:30-21:30*
Lørdag kl. 17:00-21:30*
søndag kl.16:30-20:00*
* Kjøkkenet stenger

- FORRETT -

ØSTERS NATURELL
Sitron og mignonette
1 stk. 50,- / 6 stk. 250,-
Krokett med torskerogn
Soyaglasert ål og syltede beter
215,-
fisk, melk, egg, hvete, sennep, soya
Bakte jordskokker
jordskokkpuré , sort trøffel og karse
195,-
melk
Pepperstekt kongekrabbe
rosenkål, sølvløk  og pepperknoll
295,-
skalldyr, melk
bakt gulrot
Beter, estragonmajones og tête de moines
185,-
melk, egg, sennep
Hvitløksmousseline
snegler og persille
185,-
Bløtdyr, melk, egg

- hovedretT -

Fritert polenta
Roquefort, karamelisert løk og fennikel
275,-
melk
piggvar
krabberavioli og kremet gressløksaus
455,-
fisk, skalldyr, egg, melk, hvete
grillet skrei
glasert endiv, potetchips og rødbetsaus
425,-
fisk, melk
grillet fårecarré
fetaostkrem, røkte mandler og urtesjysaus
395,-
melk, mandel
Reinsdyr fra røros
brioche og steinsoppsmør
465,-
melk, egg, hvete
Wienerschnitzel
Mandelpotet, ansjos og pepperrot
425,-
Fisk, melk, egg, hvete
legg til Potetpuré med trøffel
35,-
melk

- ost og dessert-

dulcey sjokolademousse
solbær og crème fraîche- og timiansorbet
145,-
melk, egg
hylleblomstmousse
aprikosgelé, tindved og mascarpone- og vaniljesorbet
155,-
Melk, egg
Vanilje is
med gölles schokolade likör
155,-
Melk, egg, hvete, mandel
sjokoladekrem
sablé-kjeks, appelsingelé og blodappelsinsorbet
145,-
vegansk
Ostetralle
serveres med hjemmelaget knekkebrød og marmelade
235,-
melk