Lukket selskap

Det er mange muligheter for arrangere private selskap hos oss. Vi har tre forskjellig Chambre Separee som kan være perfekte som møtelokaler, til bryllup, konfirmasjon, barnedåp, jubileumer, bursdager og ved andre festlige lag. Det går også an å ha lukkede selskaper i hele avdelinger ved forespørsel. Mulighetene er mange både på dagtid og på kveldstid, vi hjelper deg gjerne med å arrangere ditt arrangement!

 

Chefs Chambre

Vårt Chefs Chambre er vårt minste Chambre Séparée med plass til inntil 12 personer. Her lager kokkene en spesialkomponert meny med 7 serveringer.

Vi setter også gjerne sammen en tilpasset vinmmeny.

Rommet kan også brukes som et lite møtelokale på dagtid.

Bryggeri Chambre

I bryggeriets selskapslokale kan vi ta imot grupper mellom 20-30 personer. Her dekkes det til langbord, og maten blir plassert på bordet i skåler og på fat hvilket gir en sosial spiseopplevelse.

Dette er et fint selskapsrom som kan tilpasses et bredt utvalg av arrangementer. Rommet ligger ved siden av bryggeribaren som har et bredt utvalg av øl på fat og flaske og maten er tilpasset ølinteressen. Vi brygger egen øl her på gården og arrangerer gjerne ølsmaking før maten.

Kinarommet

Kinarommet er et vakkert selskapsrom dekorert med håndmalt kinesisk tapet, kakkelovn og lyse eikemøbler.

Her er det plass til 60-70 personer, men for mindre selskaper kan vi dele rommet i to med plass til 24 på den ene siden og 32 på den andre.

Kinarommet passer fint til mange anledninger, festmiddag, bryllup, konfirmasjon, barnedåp og lignende.

Rommet er også utstyrt med standard teknisk utstyr og er godt egnet som møterom.